top of page

César Tormo

Cèsar Tormo(València, Espanya, 1968). Llicenciat en BBAA per la Facultat de Sant Carles de València. Després d'uns anys dedicant-se al món del còmic i la il·lustració infantil, es va llicenciar en Art Dramàtic a l'ESAC (Escola de l'Actor de València). Té estudis de música realitzats al Conservatori Superior de Música de València i als 90 va ser cantant i compositor del grup de pop “Los Magnéticos”. El 2022 es va diplomar en direcció a l'ECAM (Escola de Cinematografia i Audiovisual de la Comunitat de Madrid). Actualment compagina la interpretació amb la direcció de curtmetratges.

Filmografia:

Robots (2023) Curtmetratge ficció
Nocturn (2023) Curtmetratge ficció
Nivel Diós (2023) Curtmetratge ficció
Purasangre (2021) Curtmetratge ficció
Estribillo (2016) Curtmetratge ficció

d3af662772f2e10ad0208983b57d912c.jpg
ROBOTS_Cartel.jpg
bottom of page